مطالبه خلافی و مالیات توسط خریدار خودرو علی‌رغم عدم درج در مبایعه‌نامه

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹ #20387646

با سلام، نسبت به معاوضه خودروی خود با خودروی شخص دیگری اقدام نمودم. در مبایعه‌نامه فی‌مابین، اشاره‌ای به نحوه پرداخت خلافی و مالیات نقل و انتقال نشد. بر این اساس من مالیات و خلافی ماشین خریداری شده را پرداخت نمودم. با این حال طرف مقابل، پرداخت خلافی و مالیات ماشینی را که از من خریده، مطالبه کرده است. با عنایت به اینکه مبایعه‌نامه نسبت به این موضوع سکوت کرده و توافقی نیز در این ارتباط انجام نشده بود.

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
معمولا و در داد و ستد خودرور پرداخت خلافی و هزینه‌های نقل و انتقال بر عهده فروشنده است.

با سلام
هزینه ی خلافی و عوارض نقل و انتقال با فروشنده است مگر اینکه توافقی خلاف این کرده باشید.

سلام ، پرداخت خلافی و هزینه‌های نقل و انتقال بر عهده فروشنده می‌باشد دادخواست تقابل دهید.

با سلام نسبت به ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهید.

سلام در صورت مطالبه شما هم دادخواست تقابل نسبت به وجه پرداختی نمایید.

با سلام
پرداخت خلافی و مالیات نقل و انتقال عرفا به عهده فروشنده است. شما نیز می توانید مبالغ پرداختی بابت این موارد را از ایشان مطالبه نمایید.

سلام عرفا این هزینه ها با فروشنده است،برای پرداخت خلافی و هزینه نقل و انتقال و... شماهم می توانید نسبت به ایشان دادخواست مطالبه وجه بدهید