چگونه می توانم به دلیل نبودن همسر نفقه نپردازم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۷ #20332060

حدود ۱۰ ماه است که همسر بنده به یکباره با جهیزیه از منزل بنده خروج کرده و تاکنون مراجعتی نداشته و طلب مهریه و نفقه شده. تا اکنون نفقه را پرداخت نمودم و از ماه قبل نیز مهریه را قسط بندی به صورت ۶ ماهه می پردازم. بعد از پیگیری بدنبال ناشزه بودن ایشان بودم که گفته می آیم منزل. حال می دانم که این بیان فقط برای گرفتن نفقه است و ایشان حتی در این ۱۰ ماه حاضر به صحبت نیز از طرف خانواده هم نشده است. حال با این رفتار چگونه می توانم ثابت کنم که ایشان قصد زندگی ندارد و اصلا نمی خواهد زندگی کند و فقط می خواهد نفقه بگیرد. کمکم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید و مطرح کنید در صورت عدم مراجعت به منزل ظرف یک هفته ،از طریق قضایی اقدام خواهید نمود.
در صورتیکه مهلت مقرر متقضی شد و ایشان به منزل برنگشتند میتوانید اقدام به ثبت دادخواستی در خصوص تمکین و پس از ان اذن ازواج مجدد نمایید.

با سلام با دادخواست به دادگاه خانواده الزام به تمکین ایشونو در خواست کنین و با اثبات اینکه حدود ده ماه رفتن میتونین نفقه ی این ده ماه رو هم پرداخت نکنین