ارث پدری که توسط عمویم تصرف شده چطور قابل دریافت است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۳ #20317125

سلام وقت بخیر ارث پدرم رو از خانه و باغ پدریش ندادن و تصرفش کردن الان پدرم فوت شده ۴ فرزند و یک همسر داره، یکی از فرزندان میتونه شکایت کنه و ارث پدریش رو بگیره و از تصرف خارج کنه یا باید همه فرزندان اقدام کنند

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود هر یک از ورثه حق پیگیری و مطالبه حق الارث خودش رو دارد.

سلام ، هر یک از ورثه حق پیگیری و مطالبه حق الارث خودش رو داره ولو دیگران نخواهند یا همکاری نکنند

با سلام برای گرفتن سهم الارث با داشتن گواهی حصر وراثت هر یک از ورثه میتواند اقدام به گرفتن سهم الارث و تقسیم ترکه بدهد حتی در صورت عدم رضایت سایر ورثه، برای گرفتن گواهی حصر وراثت و همچنین تقسیم ترکه رضایت کلیه ورثه لازم نیست بابت تصرف عمو بدون رضایت ورثه شما میتوانید دادخواست اجرت المثل ایام تصرف هم بدهید

باسلام.
قبل از طرح دعاوی تصرف باید حصروراثت وبگیرید وسپس یکی از وراث نیز اقدام کند کافی می باشد

یکی از وراث فقط در سهم الارث خود می تواند شکایت ومطالبه کند اما بقیه هم میتونند یا شخصا شکایت کرده ویا از طریق یکی از وکلای دادگستری اقدام ومطالبه نمایند

بله یکی از فرزندان هم میتواند اقدام کند چون ذینفع میباشد

با سلام
احدی از وراث نیز میتواند جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام و نیز برای احقاق حق به طرفیت عموی خود ( متصرف ) اقامه دعوی و مطالبه سهم الارث نماید