همسر ایشان می‌تواند شکایت باطل شدن سند و یا فرار از دین کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #20302494

سلام
پدر من خانه اش رو قبل از این که ابلاغ مهریه برایش بیایید و قبل این که توقیف شود به نام من زد و پدرم بعدا فهمید قبل از اینکه خانه را به نام من زده باشد مهریه به اجرا گذاشته شده ولی ابلاغیه یک ماه بعد آمده و پدر من متوجه نبوده و خانه را به نام من کرده .... الان هم خانه که به نام من بود فروختم
آیا برای من مشکلی پیش می آید؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا صدور رای قطعی انتقال اموال از مصادیق جرم فرار از دین محسوب نمی شود.

با درود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده.

معامله به قصد فرار از دین حقوقی است، از دید بنده قابل پیگیری است

با سلام احترام تا قبل از صدور حکم قطعی انتقال انتقال اموال از مصادیق جرم فرار از دین محسوب نمی شود ولی طبق قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی این مورد را می توان دلیلی برای اثبات اایسار شخص دانست و اعسار او مورد قبول واقع نشود

تا صدور رای قطعی انتقال اموال از مصادیق جرم فرار از دین محسوب نمی شود مگر اینکه اموال قبل از انتقال توقیف شده باشد که در این صورت انتقال قابل ابطال خواهد بود

درود
بله به جرم معامله به قصد فرار از دین از پدرتان شکایت کنند برای شما هم در صورت آگاه بودن مسولیت دارد

مشکلی نیست تا صدور حکم قطعی می توان نبست به النتقال اموال اقدام کرد