حضانت فرزند در طلاق غیابی به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۹۴۶ #20271596

سلام
چهار سال است طلاق غیابی گرفته ام از شوهرم فرزندم ۹ سال دارد و با خودم زندگی میکند و پدرش هیچ خبری از او نگرفته و نفقه اش را نداده در سند طلاق نوشته شده حضانت با مادر است.
آیا حضانت دائم است یا موقت؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت فرزند تا ۷ سالگی با مادر و تا ۹ سالگی با پدر می باشد و بعد از آن فرزند راسا تصمیم میگیرد که با چه کسی زندگی کند

با سلام
حضانت فرزند طبق قانون تا پایان سن ۷ سالگی با مادر و در خصوص فرزند دختر از پایان ۷ تا پایان ۹ و پسر از پایان ۷ تا پایان ۱۵ سالگی با پدر خواهد بود ولیکن با توجه به اینکه از پدر فرزند اطلاعی ندارید حضانت تا سن قانونی با شما خواهد بود و بعد از سن ۹ (برای دختر) و ۱۵ (برای پسر) فرزند خودش تصمیم میگیرد که با کدام یک از والدین زندگی کند.

با سلام ووقت بخیر
طبق قانون حضانت دختر و بسر تا بایان ۷ سالکی با مادر می باشد و و دختر از ۷تا ۹با پدر و بسر هم از ۷ تا ۱۵ با پدر می باشد علی ایحال درطلاق غیابی تا زمیانیکه شوهر مجهوالمکان باشد ا گرفرزند از قید حضانت مادرخارج شده باشد حضانت با مادرمی باشد .حال هرزمانی که پدراومد اگر فرزند درقید حضانت پد رباشد میتواند از طریق مراجع قضایی پیگیری کندو طبق قانون نفقه فرزندان با پدرمی باشد .