من فقط یک عکس از صحفه اول قرارداد کاری دارم، میتوانم مطالبه حق و حقوق نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۹ #20213376

با سلام
اینجانب کارمند موسسه_____بودم که مدیریت داراییهاشو دادن موسسه ملل.
دو سوال دارم:
۱. آیا قرارداد دائم من میتونن اخراجم کن؟
۲. من فقط از قراردادم یه عکس از صحفه اولش و دارم چگونه به اصل قرارداد میتونم برسم برا شکایت چه بازگشت چه گرفتن سنوات کل قرارداد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با شهود و عکس قرارداد ادعایتان را اثبات نمایید .

شما باتوجه به مندرجات و مفادقرارداد می توانید احقاق حق کنید .‌یعنی ملاک متن قرارداد است

تصویر صفحه اول قرارداد کمک زیادی به شما نمیکند. دادخواست بازگشت به کار بدهید و مدعی شوید قرارداد شما شفاهی و دایم بوده است. شرکت ناچارا قرارداد را ارائه خواهد داد اگر هم ارائه ندهد باز قرارداد به علت شفاهی بودن و عدم قید مدت دایم محسوب می شود.

با سلام و احترام
همینکه ثابت نمایید قراداد کاری بین شما و کارفرما وجود دارد می توانید حق و حقوق خود را دریافت نمایید

با سلام ووقت بخیر
درصورت عدم پرداخت حق و حقوقتون و کپی قرارداد از وزارت کار مربوطه به محل کارتون قابل پیگیری می باشد .و درمورد اخراجتون هم باید به قرارداد رجوع شود که مشاهده شود که چه شرایطی برای اخراج وجود دارد درصورت عدم وجود آن شرایط که اخراجی صورت نمیگیرد.

سلام.

در قرارداد دایم هم امکان اخراج وجود دارد؛ منتها نه به دلیل پایان یافتن زمان و دلبخواهی بلکه میتوانند به دلایلی مانند تخلف و عدم حسن انجام کار و ... اخراج بکنند.

در خصوص پرسش دوم شما هم، باید بگویم که قرارداد کار لزوما کتبی نیست و راهکارهایی وجود دارد که میتوانید اثبات کنید و حق و حقوق خود را مطالبه نمایید.