بدلیل حادثه حین کار؛ چطور باید غرامت دریافت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۰ #20206286

سلام حدود یک ماه پیش هنگام کار در ارتفاع در انبار شرکت به واسطه لقی چهار پایه از ارتفاع سقوط و تاندوم acl زانویم پاره شد پس از حدود ۲۰ روز پیگیری گزارش حادثه به بیمه ارسال شد و در حال حاضر پایم در گچ است آیا باید برای احقاق حقم شکایت در دادسرا کنم تا کی فرصت شکایت دارم؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت خود را ابتدا از طریق اداره کار اقدام کنید در صورت عدم حصول نتیجه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با مراجعه به اداره کار وتقدیم شکایت برعلیه کارفرما و پس از گزارش بازرس کار مبنی تعیین تقصیرکارفرما رای لازم اخذ میکنی کارفرما از طریق بیمه حوادث دیه شما را پرداخت می کند

باسلام میتوانید باتنظیم شکواییه به اداره کار محل اشتغال مراجعه نمایید درصورتی که به نتیجه ای نرسیدید میتوانید علیه کارفرما شکواییه تنظیم نمایید و به دادسرا ارائه دهید.

باسلام واحترام ...شما میتوانید باشکایت علیه کارفرما در اداره کار ومعرفی به کارشناش میزان تقصر تعیین شده وبرحسب میزان تقصر کارفرما مکلف به پرداخت دیه وارش میباشد