اگر شوهرم به من نفقه ندهد، چگونه میتوانم این کار ایشون رو مستند کنم، تا در دادگاه از آن استفاده کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۳۳۹ #20170996

من و شوهرم حدود ۲ ماه هست که با هم قهر هستیم و من مهریه ام رو اجرا گذاشته ام و ایشان از دادگاه نامه تمکین گرفته و من برگشته ام خانه شوهرم و تمکین کرده ام ولی در این مدت ۲ هفته ای که من برگشته ام ایشان با من حرف نمیزنه و از هم خوابی با من هم پرهیز میکنه، شب ها هم دیر خانه میاد، هیچ خرجی هم به من نمیده تا در خانه چیزی بخرم.
حالا از شما بزرگواران تقاضا دارم تا منو راهنمایی کنید چکار کنم واسه طلاق مدرک محکمه پسند جور کنم؟

(در ضمن دلیل دعوای ما این بود که ایشان با دو نفر خانم رابطه جنسی نامشروع داشت و من پی بردم و رفتم خونه پدریم.)

ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . شما باید دادخواست نفقه مطرح کنید . اگر به مدت شش ماه نفقه توسط زوج پرداخت نشود شما می توانید با اثبات عسر و حرج تقاضای طلاق نمایید .

شما باید مطالبه نفقه کنید از دادگاه حقوقی
و ایشان ملزم است ماهانه مبلغی به حساب شما واریز کند
ودر صورتی که شش ماه اینکار را انجام ندهد شما حق طلاق دارید

با سلام
در اینخصوص بدوا لازم وضروری است که با نامبرده در خصوص تعیین تکلیف نفقه خود مشورت نمایید ودر صورت عدم تاثیر با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی نسبت به تقدیم دادخواست تعیین نفقه با جلب نظر کارشناس رسمی داگستری اقدام نمایید

تحت شرایطی میتوانید دادخواست طلاق عسر و حرجی مبنی بر سو رفتار زوجه مطرح کنید که البته کار مشکلی است برای نفقه هم چون در منزل ساکن هستید کار اثبات عدم پرداخت نفقه به عهده شماست و در دادخواست نفقه سوگند راه گشا خواهد بود