با تمام این شرایط دادگاه اجازه ازدواج مجدد داده است، آیا نفقه بنده قطع میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۵ #20144932

سلام،
من و همسرم در عقد هستیم و همسرم به پرداخت هر ده ماه یک سکه برای مهریه محکوم شده است،دادخواست تمکین شوهرم هم با استفاده بنده از حق حبس رد شده است،حالا وی درخواست ازدواج مجدد کرده است و دادگاه با استناد به اینکه دو سال است که بنده به حق حبسم استناد کرده ام و تمکین نمیکنم برای اینکه زوج به گناه نیفتد اجازه ازدواج مجدد به وی داده است این درحالی است که بنده با ارائه مدرک بیان کردم که زوج ماهیانه دو میلیون تومان حقوق میگیرد و تمکن مالی لازم برای اداره دو زندگی را ندارد و بنده ناشزه نیستم و تمکین زوج رد شده است،با تمام این شرایط دادگاه اجازه ازدواج مجدد داده است،ایا نفقه بنده قطع میشود؟بنده برای تجدید نظر چه دفاعی بکنم؟ایا اجازه ازدواج مجدد زوج برای بنده حق طلاق ایجاد میکند؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نفقه شما با اجازه ازدواج مجدد از سوی شوهر قطع نخواهد شد و شوهر مکلف به پرداخت نفقه به شما می باشد

سلام و درود، در این فرض نفقه ی شما برقرار بوده اما مجوز ازدواج مجدد که به دلیل عسر و حرج زوج توسط دادگاه صادر شده است، باعث ایجاد حق طلاق نخواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

اگر مهلت دارید قطعا اعتراض کنید چون این امر صراحتا خلاف مقررات است زیرا استفاده از حق حبس مسقط نفقه نیست و به تبع آن حق ازدواج مجدد نیز نخواهد داد! خیر نفقه قطع نمیشود

بله نفقه شما باید پرداخت شود و ازدواج مجدد ایشان دلیلی بر ایجاد حق طلاق برای شما نخواهد بود

با سلام
با توجه به توضیحات مطروحه:
اولا نفقه بر ذمه زوج باقی است و ساقط نمی شود .
ثانیا با توجه به اینکه ازدواج مجدد زوج با اذن دادگاه بوده از موجبات طلاق برای زوجه نمی باشد .
ثالثا در لایحه دفاعی به قاعده اقدام و اختیار قانونی جهت استفاده از حق حبس استناد نمایید تا موجبات نقض رای دادگاه بدوی جهت اجازه ازدواج مجدد صادر گردد.

نفقه شما قطع نمی‌شود طبق رای دیوان عالی کشور حق حبس مانع اجازه ازدواج مجدد است

درود
خیر حق حبس نفقه شما را ساقط نمی کند.