بدلیل سوءاستفاده از وکالت نامه چه اقدامی باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۳ #20137859

من به دلیل نیاز مالی به شخصی وکالتنامه دادم بابت رتبه بندی و ثبت شرکت درسال ۹۶ به مدت ۲سال هم اکنون که از اعتبار آن گذشته است و ایشان بدون هماهنگی من را در شرکت های دیگر وارد نموده است تکلیف بنده چیست چگونه میتوانم از این مشکل راحت شوم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دا خواست ابطال وکالتنامه را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

می توانید دادخواست استرداد مدرک خود را ارائه بدهید.

سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد از طریق دفتر خانه ،وکالتنامه با عزل وکیل توسط موکل ابطال میشود

با درود اگر وکالت بلاعزل نباشد ان را عزل کنید علیه وکیل که رعایت غبطه و مصلحت موکل خود را نکرده و خیانت کرده باشد میتوانید طرح شکایت نمایید

با سلام وقت بخیر
دادخواست ابطال وکالتنامه را از دفتر خدمات قضایی
و با ادله سواستفاده از وکالتنامه را در دادگاه اثبات کنید

درود بر شما، میتوانید دادخواست ابطال وکالتنامه را از طریق دفاتر الکترونیک قضایی مطرح نمایید، البته بایستی بتوانید سواستفاده از این وکالتنامه را اثبات نمایید.

درود
می توانید دادخواست استرداد مدرک خود را بدهید.