چطور میشه از حکم ناشزه شدن جلوگیری و رای رو بنفع خودم برگردانم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۱۵ #20117963

سلام باتوجه به ارائه گزارش ۱۱۰ و پیامک های موجود از طرف زوج مبنی بر تمکین زدن و بلاتکلیف گذاشتن زوجه باز هم دادگاه رای بر بازگشت صادر کرده تنها چیزی که زوج در این دادگاه ارائه داده اجاره نامه منزل هست.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که اولین بار بوده که برای تمکین اقدام کردند از حق حبس مهریه استفاده کنید

تنها در صورت وجود دلیل و مدرک مانند عدم تامین جانی میتوانید تمکین نکنید

با درود
درصورتی که از حق حبس استفاده نمیکنید، می‌بایست تمکین نمایید تا ناشزه نباشید.

با سلام
اصل بر وجوب تمکین از سوی زوجه است . چنانچه دلیل محکمه پسندی جهت عدم تمکین دارید ، در دادگاه به آن استناد نمایید .

سلام چون از بلاتکلیف گذاشتن زوج نوشته بودید بنا را بر عدم رابطه زناشویی گذاشتم اما حق حبس شروطی دارد از جمله عدم ایفای وظایف زناشویی که در صورت ایفا حق حبس اسقاط می گردد.
با این وصف بهتر است شما با حضور دوشاید اقدام به رفتن به منزلی که زوج تهیه کرده بنمایید و در صورت جلوگیری از ورود با پلیس تماس بگیرید تا بیایند و از صورتجلسه کلانتری می توانید به نفع خود جهت جلوگیری از حکم ناشزگی استفاده نمایید

شما باید از همسر خود تمکین نمایید در غیر این صورت ناشزه محسوب خواهید شد

شما اگر دلیل و مدرک مستندی برای عدم تمکین ندارید برای ناشزه نشدن باید تمکین کنید و برای آن ب مدارک موجود از جمله پیامک ها و گزارش پلیس استناد کنید