آیا رای صادره مشمول مرور زمان نمی شه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۰ #20050741

با سلام
حکم تخلیه مغازه ای ۱۰ یا ۲۰ سال پیش صادر شده و پرونده اش امحا شده، حال آیا رای صادره مشمول مرور زمان نمی شه؟ آیا علیرغم امحای پرونده رای صادره قابلیت اجرا داره و به استناد رای می شه براش اجرائیه گرفت؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مورد اجرائیه ­ای که به تقاضای محکوم­له صادر ولی پس از صدور آن، محکوم ­له هیچگونه مراجعه ­ای به دایره اجراء نداشته و عملیات اجرائی شروع نشده است، با گذشت ۵ سال از تاریخ صدور اجرائیه، به تجویز ماده ۱۶۸ قانون اجرای احکام مدنی، آن اجرائیه الغاء و بلااثر می­ شود ولی چنانچه اجرائیه صادر و عملیات اجرائی شروع شده باشد، اعم از این که عدم تعقیب پرونده اجرائی از ناحیه محکوم­ له باشد و یا غیرآن، مورد از شمول ماده فوق ­الذکر خارج می ­باشد.
۲ـ ماده ۱۶۸ قانون اجرای احکام مدنی، ناظر به مواردی است که عدم تعقیب عملیات اجرائی، مستند به محکوم­ له باشد و شامل مواردی مانند موردی که به علت گم شدن پرونده باشد، نیست.
۳ـ صرف درخواست اجرای حکم یا درخواست ­های دیگر از سوی محکوم­ له، به معنای شروع عملیات اجرایی نیست

به طور کلی قبلاز امحا کلیه اوراق پرونده اسکن و سپس دستور امحا صادر می شود . علی الخصوص رای دادگاه حتما اسکن خواهد شد. بنابراین جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد و مکی توانید در خصوص درخواست اجرا اقدام نمایید.

با سلام
ارا حقوقی مشمول مرور زمان نمیگردند ولی بدلیل گذشت زمان و امحا شدن پرونده با چالش مواجه میشوید که با درخواست از رییس مجتمع میتوانید پرونده خود را به حالت اجرا قرار دهید

سلام
تقاضای اجرای پروند شامل مرور زمان نمی شود ولی به علت از بین رفتن پرونده اقدام و درخواست آن سخت است !

رای صادره قطعی شده هیچگاه مشمول مرور زمان نشده و میتوان در هر وقتی تقاضای اجرای آن دادنامه را نمود . البته طبیعی است که در صورت امحاء پرونده ، اجرای رای بسیار مشکل خواهد بود .