در صورتی که چک مجهول الهویه باشد در سوء استفاده از سفید امضا چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۱۰۷ #20019401

چک مجهول الهویه به چه معناست؟چه حکمی دارد؟اگر خط شناس نظر دهد که چک مجهول الهویه است ،در شکایت کیفری سرقت و سوءاستفاده از سفید امضا، متهم چه سرنوشتی پیدا میکند؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱_ چک مجهول و الهویه نمی تواند وجود داشته باشد زیرا: گرفتن دست چک مستلزم افتتاح حساب بانکی است که شرایط و ضوابط خاص خود را دارد و در هر چکی مشخص شده است که بانک، شماره حساب و صاحب حساب چه هستند.
۲_ بحث سفید امضا بودن چک، بوسیله کارشناس خط بررسی می گردد.
با تشکر

سلام به چکی گفته می شود که صاحب حساب ان مشخص نباشد متهم باید ثابت نماید که از چه طریقی انرا تحصیل نموده است تا تبرئه شود در غیراینصورت ممکن است به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول محکوم شود

چکی است که صاحب حساب آن مشخص نیست ولی اینگونه چک ها معمولا جعلی است و چک نیستند بلکه سندی جعلی هستن و امضا کننده این چک مسئولیت کیفری دارد و بدلیل جعل و سواستفاده از سند مجعول مجازات میشود .

سلام
چیزی بنام چک مجهول الهویه وجود ندارد چرا که مشخصات صاحب حساب جاری چک در بانک موجود است و بانک ها به بدون احراز هویت به اشخاص دسته چک نمی دهند اما در خصوص دارنده چک ممکن است چک در وجه حامل صادر شود یا بدون ذکر نام مشخصی که در این صورت چک را هر کس به بانک ببرد و برگشت کند دارنده محسوب می شود.

سلام چک مجهول الهویه چکی است که صاحب حساب چک نامشخص است. در صوتی که کارشناس خط نظر خویش را اعلام نماید مطابق قانون مجازاتهای بازدارنده شخص مورد نظر محکوم خواهد گردید/.