چه دادخواستی باید به دادگاه بدهم که مشخص بشود ایشون تا کنون چقدر مهریه گرفته است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۳ #19944647

سلام.
بنده مبلغ چهار صد و پنجاه میلیون بعنوان کمک مالی به حساب خانمم واریز نمودم و ایشون هم تعداد ۲۰۰ سکه از گاو صندوق منزل برداشت نموده است و مجددا درخواست مهریه نموده است..
آیا میتوانم مبلغ چهارصد و پنجاه میلیون تومان که بخاطر کمک مالی به حساب همسرم ریختم را بعنوان مهریه محسوب کنم؟ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید بررسی شود که مهریه سکه بوده یا وجه نقد اگر سکه بوده با توجه به مقدار مهریه کسر و الباقی باید مسترد نمود و اگر وجه نقد بوده شما می‌توانید وجهی که به ایشان پرداخت کردید به میزان مهریه محاسبه نمائید و البته با طرح دعوی باید اثبات نمود.

سلام
بهتر است واریزی و سکه را بعنوان هبه در نظر گرفته و درخواست مطالبه وجه دهید و بعد برای دادن مهریه اقدام نمایید . چون اثبات اینکه اینها را بعنوان مهریه داده اید سخت است

اثبات اینکه وجه پرداختی بابت مهریه بوده به عهده ی شما می باشد اگر اثبات نشود می توانید دادخواست مطالبه ی وجه بدهید

با شهادت شهود می توانی اثبات کنید

درود
اگر بتوانید ثابت کنید مبلغ برای مهریه واریز شده بله.

بادرود/صرفا واریز دلیل نخواهد بود ویا برداشت از گاوصندوق مشترک /باید بتوانید اثبات کنید /یا شهادت شهود

درود بر شما، اثبات این ادعا و انتساب آن به عنوان مهریه با شما خواهد بود. چنانچه بتوانید به نحوی از انحاء این ادعا را اثبات کنید، ممکن است. در غیراینصورت تنها می‌توانید وجه پرداختی را مطالبه نمایید.