با بخشش مهریه میتوانم حضانت بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #19923058

سلام
همسر بنده موبایل من را بدون اجازه چک میکند و در برابر تک تک حرفهایی که به هر کسی گفته باشم مجازاتم میکند مثلا امروز در مقابل جمله ای که مدتها پیش بعد از کتک خوردن از ایشان به خواهرم که خارج از کشور هستند گفته بودم کاش میتوانستم دست بچه ها را بگیرم و فرار کنم بیایم پیش تو گذرنامه ام را پاره کرد و اقدام به ضرب و شتم و خفه کردن من جلوی دخترهای ۴ و ۶ ساله مان کرد که با گاز گرفتن و امداد خدا رها شدم و همچنان به دنبال گذرنامه بچه ها برای پاره کردن آنهاس ولی خودش گم کرده چون می ترسیده بخاطر ارتباط جنسی اش با زنان دیگر ترکش کنم ایشان موقع ازدواج ادعای پسر بودن داشتند ولی بعد از افشای خیانتشان بعد از ازدواج بارها اعتراف کردند پیش از ازدواج صیغه های متعدد داشتند که پس از صحبت من با وکیل منکر میشوند پارسال اربعین در کربلا بچه ام را با توسل به پلیس به بیمارستان بردم و بچه با تب بالا و تشنج بستری شد خواهرشان من را جلوی ایشان کتک زد و استخوان دستم ترک خورد و بعد ایشان با خواهرشان من و دخترانمان را در کربلا رها کرده و به ایران برگشتند و من با آمدن پدرم توانستم پس از بهبودی بچه بازگردم
چه کارهایی در برابر ایشان میتوانم انجام دهم؟
ضمنا پدرم بخاطر ترس از اسم طلاق از من حمایت نمیکنند
فقط اگر حضانت بچه ها را داشته باشم دیگر میلی به ادامه زندگی مشترک ندارم
مهریه ام۱۱۰ سکه است وصول میشود؟ یا هر ۶ ما یک بار ۱ سکه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حضانت اطفال تا اتمام ۷ سالگی با شما و بعد ان با پدر خواهد بود
اگر قصد مطالبه مهریه دارید باید از طریق دفتر ازواج ( که اقدام به ازدواج نموده اید ) اخذ نامه برای اجرای ثبت نمایید اگر اموالی داشته باشد توقیف و در غیر ان و درخواست زوج برای اعسار ، تقسیط خواهد شد
بخشش مهر در قبال حضانت دایمی فرزندان بایستی با رضایت زوجه نیز باشد

درصورت اثبات سوء رفتار زوج (مثلا توسط گواهی پزشکی قانونی وشهادت شهود) امکان تعلق حضانت فرزندان بالای هفت سال به مادر از سوی دادگاه خانواده حتی بدون بذل(بخشش) مهریه وجود دارد.پس ازصدورحکم مهریه، درصورت طرح دادخواست اعسار توسط زوج و اثبات اعسار زوج از پرداخت یکجای مهریه، تعیین پیش پرداخت و اقساط متناسب با وضعیت مالی زوج با دادگاه است.

سلام دادخواست طلاق و مطالبه مهریه بدین و حضانت فرزند دادگاه برسی میکنه تا صدور حکم دادگاه زمان زیادی طول میکشه از دادگاه درخواست ممنوع خروج طی درخواست قرار تامین خواسته بکنید