آیا میتوان علیه کسی که مانع فروش ملک توسط مالک میگردد طرح دعوی نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۲۹ #19917

با سلام. مادر بنده مالک یک منزل مسکونی است که به واسطه مبایعه نامه عادی به نام او شده است. مادرم بنا دارد که خانه را فروخته و سهمی مساوی به هریک از فرزندانش بدهد و یا اینکه با پول خانه برای خودش خانه دیگری بخرد.... برادرم با تهدید و زورگویی مانع فروش می شود و هر خریداری که پا به خانه می گذارد را بیرون می کند و مدعی است که خانه سهم اوست و اجازه فروش نمیدهد. حالا سوال من اینست ما باید برای فروش خانه و همچنین شکایت از برادرم که مانع از حق فروش مادرم میشود با چه عنوانی شکایت کنیم و آیا این شکایت جنبه کیفری دارد و یا حقوقی؟؟؟؟ وما باید در دادگاه برای شکایت از برادرم چه مدارکی رائه دهیم؟؟؟ آیا ابتدا باید مالکیت مادرم را اثبات کنیم یا این موضوع از بحث شکایت خارج است و تنها در صورتیکه برادرم درخواست اثبات مالکیت بدهد ما باید مبایعه نامه را به دادگاه ارائه کنیم؟؟؟ با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در قانون برای فعل ارتکابی توسط برادرتان عنوان مجرمانه ای لحاظ نشده است دعوی شما علیه ایشان به نتیجه نخواهد رسید.و در صورت وجود ادله مثبته میتوانید به جرم تهدید علیه ایشان طرح دعوی نمایید.

با احترام