چطور می توانم از مزاحمت و تهدید های تلفنی و مراجعاتی که به منزل پدر و مادرم دارند بصورت قانونی جلوگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۸ #19807607

با سلام، من با شخصی که از قضا دوست خانوادگی بوده است مشکل مالی پیدا کردم، پول شخص را دادم ولی چک های مرا نمی دهد و ادعا می کند بابت سود باید پول بیشتری بدهم ( بخاطر اینکه یکجا ندادم و بخش بخش پرداخت کردم)، از طرفی بتازگی منزل خود را که نزدیک منزل پدر و مادرم بود عوض کردم، این شخص و پسرش هر روز مزاحم پدر و مادر پیرم می شوند و تهدید می کنند که در خیابان و جلوی درو همسایه داد و بیداد و آبروریزی می کنند که فرزندت کلاهبردار است و چک ها را به شرخر میدهیم تا آنها هم بیایند آنجا. از آنجایی که پدر و مادرم نیز بسیار آبرومند هستند نمی خواهم مشکلی برایشان پیش آید و میدانم اینها دنبال این هستند که پول بیشتری از من بگیرند، من چطور می توانم از مزاحمت و تهدید های تلفنی و مراجعاتی که به منزل پدر و مادرم دارند بصورت قانونی جلوگیری کنم، حتی به آنها اعلام کردم اگر فکر می کنید طلبی بیشتر دارید اقدام کنید تا قانون بین ما قضاوت کند اما اینکار را هم نمی کنند. خواهش می کنم مرا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانی فیش های واریزی را بابت طلب دوستت ثابت کنی می توانی لاشه چگ ها را استرداد کنی

برای شکایت به عنوان جرم مزاحمت پدر و مادر شما به عنوان شاکی می توانند شکایت کنند

شما نمی توانید پدرومادرتان می توانندتحت عنوان ایجاد مزاحمت شکایت نمایند واگر شما سندی دال پرداخت مبلغ چکها دارین می توانید دادخواست استردادلاشه چک نمایید

سلام
به استناد فیش های واریزی دادخواست استرداد لاشه چک بدهید و
پدر و مادر شما نیز می توانند به جرم تهدید و مزاحمت از آنها شکایت کنند.
آنها می توانند ضمن تماس با پلیس ۱۱۰‌، نسبت به جمع آوری ادله لازم جهت ایجاد مزاحم اقدام کنند، بدین ترتیب مامور پلیس در محل جرم حضور یافته و براساس مشاهدات خود می‌تواند مزاحمت ایجاد شده را صورت جلسه کند.

با سلام..
در اینخصوص بهتر است با استناد قراردادن فیش‌های واریزی ابتدا از طریق اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد لاشه چکها را به طرفیت نامبردگان مطرح نمایید..
در خصوص مزاحمت برای والدین تان نیز، می توانید شکایتی در خصوص مزاحمت و تهدید و سلب آسایس حهت رسـیدگی در دادسرا مطرح نمایید..

با رسید و مدارکی که دارید درخواست استرداد چک ها ارائه نمایید و اقامه دعوا کنید. نمیتوانند این ادعا را داشته باشند.

با سلام
شما به منظور اینکه دلایلی جهت طرح شکایت علیه آن شخص داشته باشید، سعی کنید هر نوبت که ایشان مزاحم پدر و مادر می‌شود با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا با تشکیل پرونده و حتی صورت‌جلسه‌ای از موضوع مزاحمت که توسط پلیس ۱۱۰ تنظیم می‌شود، با استناد به آن صورت‌جلسه و صورت‌جلسه‌های تکراری احتمالی بعدی که ممکن است توسط شخص و با اطلاع‌رسانی شما و در صورت تکرار از سوی آن شخص باز هم با صورت جلسه‌های دیگر که از سوی پلیس ۱۱۰ تهیه می‌شود، می‌توانید دلایلی قوی برای طرح شکایت علیه نامبرده بشود. چرا که در صورت وجود شاهد در محل، کسی حاضر به شهادت در محضر دادگاه نباشد ولی پلیس می‌تواند شهادت شهود را هم ذیل صورت‌جلسه اشاره کند. پس بنابراین بهترین دلایل به‌منظور طرح شکایت، تماس با پلیس ۱۱۰ بابت در هر مورد مزاحمت خواهد بود.