لطفا راهنمایی کنید چطور از این صاحبخانه کد رهگیری بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۲ #19702103

با سلام
سال گذشته خانه ایی رو اجاره کردیم بدون کد رهگیری.
برای تمدید امسال به صاحبخانه گفتیم که کد رهگیری نیاز داریم ولی صاحبخانه زیر بار کد رهگیری نمیره و میگه یا بلند بشید یا همینجور قولنامه تمدید کنید.
برای دریافت وام اجاره بها نیاز به کد رهگیری دارم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. از طریق اتحادیه املاک اقدام نمایید.

برای گرفتن کد رهگیری حتما میبایست صاحبخانه هم باشند فقط شاید بتوانید از طریق بنگاه و اتحادیه املاک ایشان را راضی کنید

باسلام
در صورت عدم همکاری موجر از طریق مدیریت املاک و نیز اتحادیه مربوطه اقدام نمایید

با در اختیار داشتن اصل اجاره نامه به اتحادیه ی مشاورین املاک مراجعه و نسبت به تخلف مشاور املاک در عدم اخذ و ارایه کد رهگیری اعتراض و درخواست کد نمایید.
توسط دفاتر مجاز صدور کد رهگیری نیز میتوانید اقدام کنید.

متاسفانه امکان دریافت کد رهگیری بدون حضور مالک وجود ندارد . برای اطلاع از راهکارهای احتمالی بهتر است موضوع را از اتحادیه املاک استعلام نمایید .