با شرایطم که عرض کردم میتوانم مهریه و حق و حقوقم را طلب کنم، آیا قانون مرا پشتیبانی میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۶ #19651772

سلام من یه زن تبعه افغانستان هستم زمانی که بچه بودم فردی ایرانی به نام خودش برای من شناسنامه ایرانی گرفت و با آن دیپلم هم گرفتم اما متاسفانه بعد فوت ایشان همسرش شناسنامه مرا باطل کرد. حالا نه هویت خودم را دارم و نه آن شناسنامه را. چهار سال پیش با فردی ایرانی ازدواج کردم و در محضر عقد کردیم و دفترچه ازدواج با مهر محضر دارم. همسرم ازدواج اولش دو فرزند دارد که مرا خیلی آزار میدهند دیگر نمیتوانم ادامه بدهم. با شرایطم که عرض کردم میتوانم مهریه و حق و حقوقم را طلب کنم. آیا قانون مرا پشتیبانی میکند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله شما میتوانید علیه همسرتان در دادگاه های ایران طرح شکایت نمایید و در این خصوص باید مدارک شناسایی و عقدنامه خود را ارایه بدهید.
و اینکه شما با فوت همسرتان نیز همچنان تبعه ی ایران محسوب میشوید مگر آنکه رجوع نموده باشید و وزارت کشور موافقت نماید، بهتر است از طریق اداره‌ی ثبت احوال پیگیر این مسئله باشید .
موفق باشید