هیئت وزیران چه زمانی حق مسکن سیصد هزار تومانی رو تصویب خواهد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۴ #19621275

شورای عالی کار در ۱۷ خرداد ماه ۹۹ حق مسکن رو سیصد هزار تومان اعلام کرد و برای تصویب به هیئت وزیران فرستاده است. ایا هیئت وزیران با تاخیر بسیار فراوان اون رو تائید خواهد کرد. بعد از چند ماه هیئت وزیران حق مسکن سیصد هزار تومانی رو تصویب خواهد کرد؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق فرمایشات ، هیئت وزیران در جلسه.... به پیشنهاد شورای عالی کار و به استناد ماده ۲ اصلاحی قانون راجع به طبقه بندی مشاغل و برقراری کمک هزینه مسکن کارگری موظف ۱۳۷۰ تصویب کرد کمک هزینه مسکن کارگران مشمول قانون کار از ابتدای تیر ۹۹ مبلغ سه میلیون ریال تعیین می شود.