کارفرما ما را به مرخصی اجباری میفرستد اما در پایان هنگام تسویه حساب از سنوات شما کسر میکنم؛ این قانونیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۴ #19552876

با سلام .
مرخصی استحقاقی سالیانه ام تمام شده است. کارفرما ما را به مرخصی اجباری میفرستد. هفته ای یک الی دو روز. وی گفته حقوق این روزها را در پایان هر ماه پرداخت میکنم اما در پایان هنگام تسویه حساب از سنوات شما کسر میکنم. ایا این قانونیست؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید جهت رسیدگی و حصول نتیجه موضوع را در اداره کار محل شرکت پیگیری نمایید

شما می توانید از طریق اداره کار علیه کارفرما شکایت کنید

درصورتیکه اعطای مرخصی بشما به خواست کارفرما باشد حقوق مزیای شما برعهده وی می باشد در صورت عدم پرداخت به اداره کار شکایت بدین