با این اوصاف چقدر اقساط مهریه هست حدودا؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۵ #19552513

با سلام.
بنده دادگاه اعسار از مهریه به تعداد ۱۱۴ سکه تمام بهار آزادی طرح جدید دارم. شش شاهد و نامه ثبت که هیچی ندارم. پرینت یکساله تمام حسابامو که کارکردی نداشته. و هیچ گونه نقل و انتقالی و اموالی نداشتم و ندارم. و استشهادیه محلی روستا که پدرم فوت کرده خرجی مادرمم میدم. همه برگه ها مهر شورا خورده روش. دو تا شاهدام ببرم کافیه؟
و اینکه من حقوقم زده یک میلیون تومان شاهدم دارم. با این اوصاف چقدر اقساطش هست حدودا
دادگاه اعسار چه بگویم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صدور حکم بر اعسار از پرداخت محکوم به بسته به آیتم هایی همچون دارایی , شغل و ... محکوم علیه می باشد که با توجه به شرایط و اوضاع و احوال شما امکان تعیین اقساط ماهیانه طولانی مدت وجود دارد

دوست عزیز مبلغ اعساررانمیتوان دقیقا مشخص نمود زیراصرفا قاضی پرونده باتوجه به شهادت شهود شما وشرایط مالی شما تعیین می نماید

شما یه پیش پرداخت خواهید داشت و در ادامه چندماه یدونه سکه

علاوه بر پیش پرداخت که با نظر قاضی است عرفا با شرایط شما هر شش ماه یا بیشتر یک سکه

با سلام الان در رویه قضایی هر ۸ماه و یا هر ۱۲ ماه یک سکه قضات رای میدهد

نحوه تعیین اقساط مهریه هیچ گونه روال ،عرف و رویه خاصی ندارد.
بستگی به تعداد سکه ،درآمدشما،اظهارات شما،اظهارات شهود و نحوه دفاعیات زوجه و درنهایت با توجه به تورم و نرخ روز سکه تعدادی به عنوان پیش قسط تعیین و مابقی قسط بندی خواهد شد .
رای صادره ظرف بیست روز قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر می باشد وطرفین می توانند اعتراض کنند.
ضمن اینکه متعاقبا طرفین می توانند دادخواست تعدیل اقساط مطرح کنند.

ماده ۸ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی:
مدعی اعسار باید صورت کلیه اموال خود شامل تعداد یا مقدار و قیمت کلیه اموال منقول و غیرمنقول، به‌طور مشروح، مشتمل بر میزان وجوه نقدی که وی به هر عنوان نزد بانک‌ها و یا موسسات مالی و اعتباری ایرانی و خارجی دارد، به همراه مشخصات دقیق حساب‌های مذکور و نیز کلیه اموالی که او به هر نحو نزد اشخاص ثالث دارد و کلیه مطالبات او از اشخاص ثالث و نیز فهرست نقل و انتقالات و هر نوع تغییر دیگر در اموال مذکور از زمان یک‌سال قبل از طرح دعوای اعسار به بعد را ضمیمه دادخواست اعسار خود کند. در مواردی که بار اثبات اعسار بر عهده مدیون است و نیز در مواردی که سابقه ملائت او اثبات شده باشد هرگاه مدیون بخواهد ادعای خود را با شهادت شهود ثابت کند باید شهادت‌نامه کتبی حداقل دو شاهد را به مدتی که بتوانند نسبت به وضعیت معیشت فرد اطلاع کافی داشته باشند به دادخواست اعسار خود ضمیمه نماید. شهادت‌نامه مذکور باید علاوه بر هویت و اقامتگاه شاهد، متضمن منشا اطلاعات و موارد مندرج در ماده (۹) این قانون باشد.