چجوری میتونم خیانت همسر را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۴۹۳ #19514896

با سلام و عرض خسته نباشید
من چند وقته که متوجه شدم شخصی که آشنا هم هست یعنی برادر دوست همسرم هست با همسرم ارتباط برقرار کرده و تماس و پیامک و این ارتباطارو دارن و چجوری میتونم ازش شکایت کنم؟
آیا میتونم به نتیجه برسم؟
تونستم شمارشو به دست بیارم و اینکه اون هم متاهل هست کمک کنید لطفا چجوری میتونم ثابت کنم این موضوع رو اگر پرینت تلفن بتونم بگیرم و پیامهای تلگرام مخابرات بهم این اطلاعات رو میده

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت رابطه نامشروع را مطرح کنید ودرصورت نیاز مقام قضایی پرینت تماس ها یا چت ها را استعلام می کند

با دستور قضایی میتوانید پرینت پیامک ها را بگیرید،
البته برا اثبات رابطه نامشروع باید
۱) پیامک ها خارج از عرف معمول باشد چنانچه بشود نام رابطه بر آن نهاد.
۲) سیم کارت به اسم همسرتان باشد، اگر به نام شما باشد نیاز به اقرار همسرتان به استفاده از این سیم کارت دارید.
۳)سیم کارت فردی که با وی در ارتباط است به اسم خودش باشد، اگر چنانچه به نام همسرش و یا فرد دیگری باشد ، شکایت شما در خصوص آن آقا نتیجه نخواهد داد، و اگر به اسم یک خانم باشد با توجه به نوع مفاد پیامک احتمال دارد همسرتان نیز نبرئه شود،

سلام
به صرف شک داشتن شما، امکان اخذ حکم پرینت مکالمات ایشان وجود نخواهد داشت
در صورت تمایل،میتوانید موضوع را از طریق قضایی پیگیری نمایید ،لیکن باید ادله ی قوی دیگری را ارائه نمایید.

شما بایستی مدارک مستند بدست بیاورید تا بتوانید طرح شکایت نمایید و اگر مطمئن هستید میتوانید شکوائیه بدهید و دستور قضائی برای دریافت پیامک و ریزمکالمات را دریافت نمایید .

سلام وقت بخیر
پرینت تماس ها فقط به شخص صاحب سیم کارت ارائه می شود، در غیر این صورت نیاز به حکم قضایی دارد اگر به این مورد یقین دارید و می توانید ادله محکمه پسندی ارائه نمایید می توانید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتون شکایت کنید.

سلام
باید ادله کافی برای ادعا داشته باشید و بدون دلیل نمیتوانید دعوا مطرح و متعاقبا تقاضای پرینت مکالمات نمایید

در صورتی که مالک سیمکارت شما باشید میتوانید درخواست پرینت نمایید در غیراینصورت فقط به دستور دادگاه انجام میگردد و به صرف مشکوک بودن دادگاه قبول نمیکند و فقط درصورتی که هر دوی آنها بصورت حضوری اقدام به برقراری رابطه ویا ملاقات خارج از عرف وشرع نمایند میتوانید شکایت نمایید