به نظر شما باید برای تامین خواسته مهریه و توقیف ملک چه کاری انجام دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۰ #19453557

با سلام
بنده از طریق اداره ثبت اسناد دو ماه پیش تقاضای مهریه کردم تا ملک شوهرم را توقیف کنم و آنها گفتند باید دو ماه کامل باید پرونده در ثبت بماند و بعد وارد دادگاه کنید. دیروز که دو ماه تمام شد رفتم پرونده را مختومه کردم و نامه ای گرفتم و به دفتر خدمات قضایی رفتم و دادخواستی صورت گرفت برای دادگاه. حال امروز که به دادگاه مراجعه کردم گفتند چرا پرونده مختومه کردی و اینکه دادگاه کاری نمیکند و ما هم ارجاع میدهیم به اسناد.
آیا درست است؟
پس این جلسات دادگاه برای مهریه چیست که تشکیل میشود و قسط بندی و مراحل دیگر.
به نظر شما باید برای تامین خواسته مهریه و توقیف ملک چه کاری انجام دهم؟
ولی با این حال گفتند به شعبه فلان دادگاه ارجاع شده ولی اولش گفتند به ما مربوط نیست.

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا از طریق اداره ثبت اسناد واملاک باید درخواست پیگیری مهریه داده شود و در صورت نبودن اموال یا شامل مستثنیات دین بودن ملک شوهر ،پرونده به دادگستری ارجاع و جلسه رسیدگی برگزار میشود

بله درست است مطابق بخشنامه جدید بایستی از طریق ثبت اقدام نمایید ولی دادگاه اکنون ملزم به رسیدگی است

سلام
توجهی به گفته ها نکنید شما دادخواست دادید و طبق قانون دادگاه مکلف به رسیدگی و صدور حکم است اگر تقاضای تامین خواسته دادید منتظر صدور قرار تامین خواسته باشید پس از آن برای معرفی ملک و توقیف آن اقدام کنید.

پرونده نباید مختومه شود دادگاه ملزم به رسیدگی است.

چون ظرف مدت دوماه پرونده دراجرای ثبت بوده ومنتهی به توقیف مال نشده ،دادگاه ملزم به رسیدگی است