ازم یک ضامن خواستن؛ چه طور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #19448368

با سلام وقت بخیر به بنده ابلاغیه اتهام انتصابی صادر کردن بنده به عوارض شهرداری پول شیرینی دادم که الان ماور حقوقی شهرداری برام یه صورت جلسه تنظیم کرده که در آن صورت جلسه بنده را به عنوان روه دهنده و شرور معرفی نموده که در حالیکه بنده نه به کسی توهین و نه اینکه رشوه بدهم پول چایی دادم فردا وقت دادگاهیمه که ازم یک ضامنم خواستن بنده را در ایم مورد راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دادسرا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
با اظهار پرداخت پول به پرداخت رشوه محکوم خواهید شد.
یک فرد دارای فیش حقوقی یا دارای جواز کسب همراه داشته باشید.

ضامنتان رابه دادگاه ببرید وانکارکنید

با سلام
در صورت اثبات اینکه به کارمند رشوه ( پول چایی یا شیرینی ) داده اید متاسفانه محکوم خواهید شد
بهتر است طبق خواسته دادگاه ضامن نیز با خود جهت ضمانت به دادگاه ببرید .