آیا براساس شاهد و سکونت اینجانب در ملک میتوانم ثابت کنم که ملک برای من است و رفع توقیف بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۵۲ #19435337

باسلام.
اینجانب سند ملک خودم رو بابت ضمانت وام بنام پسرم کردم در رهن بانک قرار دادم ( البته بدون هیچ پولی و مبایعه نامه ای) و پسرم با پول وام یک آپارتمان خرید و همسرش بابت مهریه رفته از طریق اداره ثبت هر دو ملک رو توقیف کرده.من هم رفتم شکایت کردم از پسرم و همسرش و دادخواست اعتراض ثالث دادم آیا براساس شاهد و سکونت اینجانب در ملکم میتوانم ثابت کنم که ملک برای من است و رفع توقیف بگیرم. باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سند بنام فرزندتان می باشد امکان اثبات ادعای شما دشوار است

چون سند خانه به نام پسر شما است توقیف ملک درست است مگر اینکه شما از طریق طرح دعوا ثابت کنید ملک به صوری منتقل شده که البته اثبات این امر دشوار است بهتر است با وکیل دادگستری طرح موضوع کنید

با درود
چون سند رسمی بنام فرزندتان است کار شما سخت است، اما راهکار و فنون طرح دعوای دیگر در راستای احقاق حقوق شما وجود دارد از خدمات یک وکیل متخصص استفاده کنید این موضوع، بحثی کاملا تخصصی است.

درود
اثبات این امر دشوار می باشد.

درود
به دلیل اینکه ملک به شکل رسمی به نام پسر شما میباشد اثبات ادعا شما ممکن نمیباشد و با مشاوره با وکیل شاید بتوانید راهکار قانونی مناسب را انجام دهید.

باسلام
باتوجه به اینکه سند بنام پسرتون میباشد امکان اثبات به نظر نیست