آیا بنده میتونم به خاطر پخش عکس های همسرم که ناشزه می‌باشد در اکانت اینستاگرامش، از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۸ #19379812

سلام خسته نباشید آیا بنده میتونم به خاطر پخش عکس های غیر اسلامی خانم ام که ناشزه می‌باشد در اکانت اینستاگرام اش توسط خودش. از او شکایت کنم؟ اگر آری که عنوان شکایت چه باید باشد و مجازات آن چیست؟پیشاپیش ممنون از وقتی که میگذارید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید

باسلام ارسال و پخش تصاویر مستحجن وخلاف عفت عمومی جرم وقابل مجازات استو طبق قانون مجازات میتواند حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات را در پی داشته باشد.

با سلام
بله می توانید شکایت کنید... البته
هرچند که انتشار محتویات مستهجن از طریق فضای مجازی یا هتک حرمت و حیثیت خانوادگی از این طریق، مستوجب مجازات می باشد، با این وجود تشخیص اینکه آیا عمل همسر شما مصداق چنین مواردی هست یا خیر ؟ با دادگاه است...

با سلام
بستگی به نوع عکسهای منتشر شده دارد.
قانونل انتشار و توزیع محتویات مستهجن جرم محسوب میشود .

هرکس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده، محتویات مستهجن را منتشر و توزیع کند، به حبس از ۹۱ روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۵ تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

سلام
چنانچه عکس ها باعث هتک حرمت و حیثیت خانوادگی میباشد میتوانید مخالفت کنید و شکایت مطرح کنید