آیا رای خلع ید به دیوان میرود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۸ #19288405

سلام
آیا شکایت خلع ید که بدوی رای گرفتم تجدید نظر هم رای گرفتم باز طرف میتونه اعتراض بزنه بره دیوان

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ارای قطعی قابلیت اجرا دارند، لیکن اگر محکوم علیه مدرک جدید تحصیل نماید که مطابق موارد اعاده ی دادرسی است میتواند درخواست خویش را تقدیم نماید

با قطعیت رای خلع ید امکان اجرای حکم فراهم می باشد . البته در خصوص موضوع مذکور ، خوانده تنها میتوانید دلایل خود مبنی بر خلاف شرع و قانون بودن صدور رای را از طریق دادگستری کل استان مطرح نمایید تا در صورت پذیرش از سوی ریاست قوه قضاییه به دیوان عالی کشور ارسال گردد . چنین درخواستهایی به ندرت مورد پذیرش قرار گرفته و مانع اجرای حکم نیز نمی باشد .

خیر خلع ید دعوی حقوقی است ودومرحله دارد ودر نهایت اعاده دادرسی دیوان نمی رود