در صورت باطل نشدن عقد دائم، آیا فردی که ازدواج دائم کرده است میتواند از اون فرد دیگر طبق پیامها شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۵ #19259065

اگر یک مرد با یک بانوی مطلقه در حضور دوشاهد مرد به صورت شفاهی صیغه را جاری کنند اما ان خانم چند روز بعد با فردی دیگر بدون اطلاع دادن عقد دائم کند در صورت انکار خانم ایا ان عقد دائم صحیح هست و قاضی شهادت ان دو شاهد را نمیپذیرد؟ و اگر باطل است در صورت انجام رابطه ی جنسی با فردی که با ان عقد دائم انجام شده چه حکمی برای هر یک از طرفین دارد؟ همچنین پیامک ها و مکالمات در برنامه های پیام رسان نیز گویای این موضوع میباشند که صیغه جاری شده و محرم شده اند

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عقد دایم باطل بوده و زن و مرد مطلقا نسبت به هم حرام خواهند بود

نکاح دوم یعنی عقد دائم باطل بوده و در صورت رابطه جنسی ، آن زن و مرد حرام موبد خواهند بود

با سلام
طبق شرع و قانون اگر زوجه ( در عقد موقت یا دایم ) همزمان با دیگری عقد و رابطه نماید برای هم حرام موبد و این عقد باطل میباشد اما طبق فرمایش شما چون مدرک و مستندی برای ادعای خود بر دادگاه نتوانسته اید ارایه نمایید متاسفانه کار سخت شده است و از نظر شرع ازدواج زوجه با غیر باطل و بر هم حرام میباشند .

با توجه ب جاری شدن صیغه و اثبات تحقق نکاح موقت،نکاح دائم پس از آن باطل میشود و دونفر ک رابطه جنسی بر نکاح دوم انجام داده اند بر یکدیگر حرام خواهند شد جهت اثبات ادعای خود باید مدارک و مستندات اثبات نکاح موقت و....را ب مرجع رسیدگی تقدیم نمایید

باسلام
درصورت اثبات عقد اول عقد دوم ابطال میشود واگر رابطه جنسی داشته باشند اون زن ومرد برهم حرام مؤبد میشوند

بقا عقدموقت مانع ازدواج دیگراست

درود و عرض ادب
در صورت اثبات عقد موقت ازدواج دوم باطل است و در صورت آگاه بودن همسر شما و مرد دوم یا آگاهی یک نفر از جانب هر کس که آگاه باشد زنا واقع شده است.