میگه از ثمن معامله مبلغ اون ۱۰ متر عقب کشی به وراث تعلق نمیگیرد و به خریدار عودت میشود آیا چنین امری قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #19251608

با سلام
ملک موروثی با دستور فروش طی مزایده بفروش رسیده و کارشناس رسمی ۱۰۵ متر اندازه کرده و کارشناس شهرداری نیز ۱۰۵ متر اندازه کرده و در برگه شهرداری قید شده ملک ۱۰ متر عقب کشی خواهد داشت زمانی که ساخت و ساز انجام بشود ضمنا ملک ۳ طبقه با اسکلت فلزی است و با درخواست خریدار یه کارشناس از اداره ثبت نیز دوباره ۱۰۵ متر اندازه کرده و تمامی تشریفات اداری انجام شده و حتی سند نیز توسط دادورز بنام خریدار انتقال یافته الان دادورز میگه از ثمن معامله مبلغ اون ۱۰ متر عقب کشی به وراث تعلق نمیگیرد و به خریدار عودت میشود آیا چنین امری قانونی است؟ مگر نه اینکه ما وضعیت موجود را فروخته ایم آنهم با نظریه کارشناسی و طی مزایده و مگر نه اینکه شهرداری موقع عقب کشی یا عواید یا بالاخره امتیازی به مالک خواهد داد پس چرا دادورز میگه مبلغ ۱۰ متر رو از ثمن معامله کم میکنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع قانونی نبوده و باید تمامی مبلغ دریافتی از خریدار بابت ملک پس از کسر کسورات قانونی به وراث پرداخت شود .