آیا ایشون میتونن ازم طلاق بگیرند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۵ #19122283

باسلام بنده یکسا له عقد کردم و هنوز نتونستم خونه ای مهیا کنم و هیچگونه رفتار بدی نسبت به همسرم و خانواده اش ندارم و چون دنبال جور کردن وام برای خرید خونه هستم متاسفانه سرکار نرفتم و نتونستم به همسرم خرجی بدهم اما درتلاشم بتونم خونه رو مهیا کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورتی کن عدم پرداخت نفقه و عدم تهیه مسکن در این مدت ، در دادگاه ثابت شود بله از موجبات صدورحکم بر طلاق می باشد .

از طرفی ایشان حق حبس دارند و میتوانند تمکین نکنند تا مهیا شدن کامل شرایط زندگی و در این صورت ناشزه محسوب نمیشود، از طرف دیگر محاکم معمولا عدم پرداخت نفقه به مدت شش ماه متوالی را مصداق عسر و حرج زوجه میدانند و بر این اساس طلاق را تجویز میکنند

با درود..
در اینخصوص از آنجاییکه طبق قانون، تهیه منزل متعارف جهت سکونت و پرداخت هزینه‌های زندگی، همـواره برعهده زوج می باشد، در صورتیکه شما به مدت بیش از شش ماه بصورت مستمر این هزینه ها را پرداخت ننمایید، در اینصورت همسرتان می توانند به استناد عسروحرج ایجاد شده، نسبت به طرح دادخواست طلاق اقدام نمایند..

با درود اگر این رویه استمرار داشته باشد بله امکان طلاق گرفتن به درخواست زوجه وجود دارد. بهتر است منزلی اجاره نمایید تکلیفی به خرید نیست.

اگر زوج نفقه ی زوجه را پرداخت نکند با استناد به این موضوع و در عسر و حرج بودن زوجه می تواند دادخواست طلاق بدهد

با سلام شماباید بتوانید فعلا جای را اجاره تا مشکل کمی حل و برای نفقه نیز اقدام بعدی را انجام دهید اگر نتوانید بله طلاق از طرف وی بعلت عسروحرج از دادگاه تقاضا مکند

مسکن نیز جزو نفقه هست چنانچه زوج مدت بیش از شش ماه از پرداخت نفقه ب همسر خویش استنکاف ورزد یکی از شروط دوازده گانه سند نکاح محقق شده و زوجه میتواند ب استناد آن از دادگاه تقاضای طلاق کند در هرحال پیشنهاد میشود مبلغی را بعنوان نفقه ب ایشان پرداخت کنید تا در اینخصوص مشکلی متوجه شما نباشد