شکایت از فروشنده خودرو چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۲۲ #19086236

سلام و خسته نباشید بنده سه ماه پیش یک خودرو پژو خریدم فروشنده گفت که دو رنگه انقد منو مطمئن کرد حتی نزاشت قولنامه بنویسم بعد از ۵ روز فهمیدم که سقفش عوض شده و تمام رنگ است و بیمش هم ۷۰ درصد به من داده و الان رفتم بیمه کنم متصدی بیمه میگه ۱۰ درصد بیمه بوده است چگونه بنده پول خودرو پس بگیرم لطفامراراهنمایی کنیدباتشکرفراوان

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به استناد خرابیها خواستار فسخ شوید

سلام
می توانید به استناد تدلیس اقدام به فسخ معامله نموده و وجه خود را مطالبه نمایید

اگر خیارات در بیه نامه ساقط نشده انرا فسخ نمایید بدلیل خیار تدلیس

سلام و عرض ادب چنانچه هنگام خرید ماشین شما ماشین را با اوصاف ظاهری خریدید که بعد از تحویل ماشین دریافتید که ان اوصاف را ندارد امکان شکایت حتی فسخ معامله وجود دارد

سلام
اگر قولنامه دارید مستند به معایب و مغایرت های خودرو اعلام فسخ کنید اگر قولنامه ندارید مستند به رسید واریز وجه دادخواست مطالبه بدهید.