زوجه برای دفاع از حقوق قانونی خود و اثبات تمکن مالی زوج و حیله او به دادگاه چه کار باید در جلسه دادرسی انجام دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۷ #19000429

سلام و تشکر از شما.
مهریه خانم چهارده سکه عندالمطالبه است. زوج ۲ آپارتمان و ۳ خودرو دارد و ۳ شغل پر درآمد دارد که بعد از کتک زدن همسرش و شکایتهای تمکین از سوی زوج و کیفری از سوی زوجه و... زوج اقدام به انتقال جواز مغازه به دیگری و حسابهای بانکیش را هم منتقل کرده که از زمان اخراج زوجه از منزل ۱۶ ماه میگذرد و انتقال اموال و جواز مغازه ۱۴ ماه میگذرد. ۴ ماه قبل زوجه از اسناد مهریه را اجرا گذاشت که اموالی به نام زوج شناسایی نگردید چون یکی از آپارتمانها را در ۳ ماه اخیر خریده و به نام غیر زده و یکی هم از اولین به نام پدرش زد از خودروها تنها یکی به نام خودش بود که ۱۳ ماه قبل به نام دامادشان مالکیت را منتقل کرده. زوجه فیش پرداخت مالیات مغازه و فیش پرداخت بیمه شغل دوم و شماره کارت بانکی که سرمایه اصلی زوج در آن بود و بعد از اخراجش از منزل خالی کرده را دارد. آیا با این مدرک و توضیحات تمکن مالی زوج در گذشته به دادگاه ثابت میگردد که زوج بعد از اختلافات با خانم مالکیت اموالش را انتقال داده ها و برای اذیت کردن و فرار از مهریه بوده و زوجه برای دفاع از حقوق قانونی خود و اثبات تمکن مالی زوج و حیله او به دادگاه چه کار باید در جلسه دادرسی انجام دهد? ممنونم لطف کرده کامل و واضح راهنماییم بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دلیل این که انتقال اموال پیشاز مطالبه مهریه بوده معامله به قصد فرار از دین قابل اثبات نیست، لیکن به عنوان ادله در دفاع از پرونده اعسار ایشان استفاده نمایید.

درود
از آنجایی که انتقال اموال در قبل محکومیت به مهریه یا صدور اجراییه است عمل ایشان انتقال به قصد فرار از دین نیست لیکن ممکن است گردش مالی یک سال قبل در اعسار تاثیر گذار باشد.

درود بر شما، النهایه پذیرش این موارد بستگی به نظر قاضی خواهد داشت، ممکن است با این تفاسیر این امر برای قاضی اثبات شود.

ادعای خودرا بهمراه مستندات تقدیم دادکاه نماید ولی پذیرش ویا عدم پذیرش باقاضی است وربطی به این مسائل ندارد