شرطی که در قسمت شرایط خاص عقدنامه عادی ذکر می شود مثلا زن حق طلاق وحق اشتغال ندارد صحیح و قابل استناد است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۷ #18992155

همسرم در عقدنامه عادی در قسمت شرایط خاص ازدواج ذکر کرده است که شرایط بند ب از ۱۴ بند عقد نامه رسمی را قبول ندارد با توجه به رای داده به ثبت واقعه ازدواج درخواست تجدید نظر و اضافه کردین این شرط شده اند که که من نتوانم برای ثبت واقعه طلاق اقدام کنم و منع اشتغالم هم بگیرند دادگاه چنین حقی می دهد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه شرط ذکرشده باشد قابل استناد است ونمیتوان برخلاف آن عمل نمود

سلام
اساسا حق طلاق با زوج است و شرطی مخالف آن باطل و غیر قابل اجراست اعطای وکالت زوج به زوجه جهت طلاق نیز امری اختیاری و توافقی ست بسیاری وکالت در طلاق را به زوجه می دهند و بسیاری نمی دهند لذا از طریق دادگاه نمی توان زوج را به اعطای این حق الزام کرد.

با سلام.
اگر در شروط ضمن عقد به وضوح به چنین شروطی اشاره شده باشد بله قابل استناد است.
در غیر اینصورت در شرایط خاص بایستی قابل بررسی قرار بگیرد.