همسرم خودروی اقساطی رو خریده و سندش رو بنامم زده؛ میتواند پس بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۶۷ #18958736

سلام همسرم خودروی اقساطی رو خریده و سندش رو بنامم زده و نیمی از قسطش رو تو زندگی مشترکمون پرداخت کرده حالا بنا به مشکلاتی که پیش اومده همسرم میگه
چون زنم بودی ماشینو زدم به نامت بخوایم جدا شیم ماشینو ازت میگیرم میگه از خونه ی بابات با ماشین نیومدی که ... لازم به ذکره که ایشون برای من عروسی نگرفتن جای سرویس طلا و جواهرات سر عقد بدل به من دادن و قسط ماشین و تو زندگی مشترکمون با کمک نخور و نخر و نپوش و نگشتن و گذشت من از خوشی های زندگیم تونسته نصف قسط و بده حالا با این شرایط اگه بخوایم جدا شیم همسرم میتونه ماشینی که سندش به نامم خورده رو ازم بگیره و فقط مهریه بده یا هر دو (مهریه و ماشین ) حق من است ؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام و درود.
کاربر محترم
ماشین که سندش به نام شماست از اموال شما محسوب می شود . ماشین و مهریه حق قانونی شماست.
موفق و موید باشید.

با سلام
مهریه و ماشین هر دو حق قانونی شماست.
مؤید باشید