آیا راهی برای لغو تعهد بدون پرداخت خسارت وجود داره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۷ #18938497

سلام خسته نباشید من دانشجو معلم سال سوم دانشگاه فرهنگیانم و تعهد محضری خدمت هم دادم اما به علت یک سری مسایل و اصرار پدرم بدون علاقه وارد این رشته شدم از طرفی پول کافی برای جبران خسارت و لغو تعهد رو هم ندارم آیا راهی برای لغو تعهد بدون پرداخت خسارت وجود داره؟ دیگر اینکه مایل به شرکت مجدد در کنکور به منظور تحصیل در رشته پزشکی هستم راهی برای این کار هست چه در صورت انصراف از دانشگاه چه بعد از فارغ التحصیلی خیلی ممنون میشم پاسخ بدید چون واقعا برام مهمه

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تمامی این امور به تعهداتی دارد که بین شما و دانشگاه مذکور تنظیم و توافق شده است .
و تا این تعهد نامه رویت نگردد نمیتوان اظهار نظر دقیق نمود البته بهترین راه ممکن توافق با خود دانشگاه است

با سلام
این موضوع صرفا به قواعد و آیین نامه های داخلی دانشگاه تان بستگی دارد(احتمالا در تعهدنامه ای که امضاء کرده اید، پاسخ ابهامات شما وجود داشته باشد)
اگر هم برخلاف تعهدنامه بخواهید عمل نمایید بهتر است با دانشگاه تان به توافق برسید(خواسته تان را با ذکر دلایل و شرایط خاص تان به دانشگاه ارائه دهید...)