شکایتم باید در چه موردی باشه ندادن نفقه یا ترک منزل؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۱ #18858413

شوهرم بیست و پنج روز هستش خانه ترک کرده و منزل پدرش رفته بدون اینکه به من نفقه ای پرداخت بکنه. بنده یک فرزند پسر شش ماهه هم دارم که شیر خشک میخورد. به ایشان پیام میدم که شیر خشک بخر میگه دوتا میخرم باید قناعت بکنی. میخواستم بدونم میتونم از دست این اقا شکایتی بکنم؟ شکایتم باید درچه موردی باشه؟ ندادن نفقه یا ترک منزل؟ بنظر شما مهریه ام را به اجرا بگذارم؟ ممنونم میشم راهنمایی بکنید

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است قبل از اقدام قانونی با ایشان صحیت کنید و مشکل را حل نمایید در صورت حل نشدن مشکل به صورت قانونی میتوانید اقدام به درخواست نفقه و مهریه خوب نمایید

شکایت ترک انفاق مطرح و از طریق اهرم فشار مهریه اقدام نمایید

با سلام
شکایت ترک انفاق بر علیه زوج ارایه نمایید و نیز حتما در شکایت خود به ترک منزل از سوی زوج اشاره نمایید .

سلام
فعلا میتوانید اظهار منامه ارسال کنید که اگر نفقه پرداخت نکند شکایت ترک انفاق مطرح میکنید

با سلام فعلا میتونید شکایت ترک انفاق مطرح کنید

اساسا ترک منزل توسط زوج به جز بحث ترک انفاق موضوعیت دیگری ندارد.
شما میتوانید در صورت ترک انفاق خود و فرزندتان از طریق مرجع کیفری محل سکونت مشترک، اقدام نمایید که این در صورتی است که هیچ پرداختی به شما برای یک ماه صورت نگرفته باشد و یا مبلغ پرداخت شده از لحاظ ارزش بسیار ناچیز و در حکم پرداخت نشدن باشد.
ترک انفاق قابلیت پیگیری از مرجع حقوقی را به صورت ارایه دادخواست نفقه معوق نیز دارد.
در خصوص مطالبه مهریه طبق مقررات جدید، ابتدا میبایست به دایره اجرای ثبت مراجعه نمایید.
در صورتی که مال از همسرتان معرفی نکنید و یا با استعلام اموالی از وی یافت نشود، با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به ارایه دادخواست مطالبه مهریه نمایید تا در دادگاه حقوقی رسیدگی و مورد حکم قرار گیرد که آثار و تبعات سنگین تری برای وی به همراه خواهد داشت.
برای دیدن این آثار، رجوع کنید به ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی.

طبق قانون مدنی در ماده ۱۱۱۱ زن میتواند در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه به محکمه رجوع کند ودر این صورت محکمه میزان نفقه را معین و شوهر را به دادن آن محکوم خواهد کرد.
برای مطالبه مهریه حق شماست که هر موقع از محکمه درخواست نمائید شوهر را ملزم به پرداخت مهریه مینمایند.