بعد ۹ سال که دوتا بچه داریم هنوز مهریه رو قانونی نبخشیده؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۵ #18807460

سلام
موقع ازدواج با خانمم قرار کردیم من مهریه ای که خانواده ش میگن قبول کنم و بعد از ازدواج مهریه رو قانونی ببخشه و فقط ۱۴ عدد سکه برای مهریه باشه. شب ازدواجمون قرآن اورد و دست به قرآن زد و قسم خورد که ۱۴ سکه مهریه من باشه و بقیه مهریه ام را بخشیدم و دیگه دینی نسبت به مهریه قبلی نداری
اما الان بعد ۹ سال که دوتا بچه داریم هنوز مهریه رو قانونی نبخشیده میگه نمیخواد خانواده ش با خبر بشه. محضر رفتیم میگه باید دوتا از اعضای خانواده ش بیان رضایت بدن
لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟ برای من خیلی سخته قسم دروغ خورد و زیر قول و قرارمون زده و خانواده ش رو بهانه کرده
لطفا یه راه حل خوب بهم بدید. لطفا راهنمایی کنید
برم شکایت کنم دادگاه در این رابطه یا به جایی نمیرسم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام تازمانی زوجه دردفترخانه اسناد رسمی اقراربه دریافت مهریه ازطرف زوج نکند مهریه زوجه به قوت خویش باقی است.

با سلام
تعهد قانونی برای ایشان ایجاد نشده و تعهدشان صرفا اخلاقی است و الزام قانونی ندارند.
این اقدام دفاتر اسناد رسمی که بذل مهریه را بدون حضور شاهد (معمولا پدر زن) نمی پذیرند، مطابق هیچ قانونی نیست و بیشتر اعمال سلیقه دفاتر و رویه است.

بخشش مهریه باید به صورت رسمی و در دفتر اسناد رسمی صورت گیرد. احتمالا دفتردار از شما شاهد خواسته اند که می تواند از اقوام یا اشنایان شما باشد.. بحث رضایت خانواده زوجه وجاهت قانونی ندارد

مهریه طبق سند نکاح برعهده شما می باشد و تا بذل آن از سوی زوجه قانونا قابل مطالبه خواهد بود

با سلام
اثبات این موضوع بسیار سخت میباشد و همان مهریه که در سند نکاحیه ذکر شده ملاک میباشد

اگرخانم شما نسبت به اخذمهریه اقدام کرده بود جای نگرانی داشت اماایشان اقدامی نکرده وشماباداشتن دوفرزندبیهوده آرامش زندگی خود ایشان رابهم می‌زنید باتوجه به اینکه حتی اگر بخشیده باشد هم می‌تواند ازبذل رجوع کند بهتراست زندگی تان راباافکاربیهوده خراب نکنید.

قول شفاهی مورد قبول نیست مهریه طبق سندنکاحیه دارای اعتبار است