آیا شرکا بنده این حق را دارند که قرارداد اجاره را از طرف بنده که مالک سه دانگ هستم امضا کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۷ #18733620

با سلام
بنده مالک سه دانگ ملکی یک مغازه هستم و سرقفلی را به همراه دو شریک دیگر واگذار نموده ایم حال با توجه به اینکه باید سالیانه قرارداد اجاره مالکیت برای صاحب سرقفلی تمدید شود شرکا بنده به جای بنده اقدام به انجام این کار نموده (توجه داشته باشید که جعل امضا نکرده اند فقط در زیر امضاهای خود نوشته اند "از طرف سعید کیانی" و یک امضا زیر آن زده اند که امضایی غیر از امضای بنده می باشد) حال بنده میخواستم بدونم که به چه جرمی باید از شرکا که این کار را کرده اند شکایت کنم؟آیا شامل شکایت کیفری میشود؟ با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این که به جای شما امضا درج کرده اند جعل است اما ، زمانی حرم است که به شما ضرر وارد شده باشد . بر اساس صراحت قانون ، اصلی ترین رکن جعل در اسناد عادی ، ضرر است که باید توسط مدعی اثبات شود .

درود باتوجه به اینکه ملک مشاع است ایا از عمل شریک ضرری متوجه شما گردیده در این صورت میتوانید شکایت جعل انجام دهید

با درود فراوان
شکایت جعل باید مطرح شود
بهرحال وقتی اختیار ندارند از طرف هم امضا نمایند جعل است .
جعل عنوان هم مطرح نمایید .