آیا می شود بابت بازسازی غیر اصولی که منجر به صدمه روحی به مادرم گشته از طبقه بالا شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۲ #18728729

سلام.چند وقت پیش به دلیل نشت لوله های طبقه بالا، بنده از طبقه بالا شکایت کردم و به مبلغ ۱۵ ملیون تومان ملک بالا را توقیف کردم دادگاه در جلسه بررسی طبقه بالا را ملزم به تعمیر و بازسازی و پرداخت خسارت کرد. آنها متوجه شدند در صدد اقدام به بازسازی ملک خود شدند. ولی کار بازسازی را به یک آدم نابلد دادند و ایشان ایزوگام بالکن طبقه بالا را کند وبلافاصله باران های شدید از ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ شروع به باریدن گرفت طوری که ما صبح بلند شدیم دیدم زندگی امان زیر آب رفته و هرچه تلاش کردیم که جلوی ریزش آب به طبقه پایین را بگیریم چون نشت از بالکن بود و روی کف بالکن باران میبارید و بالکن سقف نداشت و چون دوران تعطیلی کرونا بود و باران قطع نمیشد کسی نیود که به طبقه بالا خدمات ایزولاسیون و قیرگونی یا شیروانی را بدهد ۳ روز مداوم باران بارید و کل زندگی ما زیر آب بود بعد با کمک یکی از دوستانشان بالکن را شیروانی کردند که آب باران بر روی بالکن نریزد تا به سقف ما سرایت کند. در این مدت ۳ روز کل کابینت ها زیر آب رفت و کم کم امکان زندگی داشت از ما در خانه امان ساقط میشد و مادر بنده طی این مدت خیلی عذاب کشید خیلی غصه خورد که زندگی اش زیر آب رفته و کسی کاری از دستش برنمی آید و چه کار باید بکند. بنده تنها کاری که تنوانستم بکنم این است که مجددا به شورای حل اختلاف دادخواست بنویسم و تقاضای تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنم تا بیایند و خسارت به اموال منقول ( اثاثیه) و سقف منزل ما را برآورد کنند. ولی از طرفی مادرم خیلی حال روحی اش وخیم است و مرتب گریه میکند از این اتفاق. میخواستم ببینم آیا می شود بابت بازسازی غیر اصولی که منجر به صدمه روحی به مادرم گشته از طبقه بالا شکایت کنم. به چه صورت ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید و تقاضای کارشناسی و جبران خسارات و ضرر زیان نمایید

بر اساس تعیین خسارت کارشناسی قادر به مطالبه خسارات مادی وارده خواهید بود .

با سلام
شما میتوانید از طریق دادگاه اقدام قانونی نمایید و از دادگاه بخواهید جهت تامین دلیل پرونده را به کارشناس ارجاع دهد و کارشناس با بررسی و بازدید محل و خسارات وارده به شما را تعیین و به دادگاه ارایه دهد .