اگر در جلسه اعسار مهریه، زوج از اموال زوجه نام ببرد چه میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۷۳ #18718965

با سلام

اگر زوج در جلسه رسیدگی مبنی بر اعسار از پرداخت هزینه دادرسی و مطالبه مهریه، از اموال زوجه و حساب بانکی او بگوید چه میشود؟
رد میشود؟
زوجه در صورت وجود مبلغی در حسابش چه باید بکند؟

میتوان ادامه نداد و در ماه های بعد با تعداد کمتر سکه دوباره تقاضای مهریه کرد یا پرونده قبلی اثر دارد؟

و اینکه زوج پرداخت مهریه را به شرط زیر یک سقف بودن قبول میکند آیا قبول میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر طرف مقابل شما مدارک و مستنداتی در دادگاه مبنی بر دارایی زوجه بطوری که تکافوی پرداخت هزینه دادرسی را بنماید، در دعوای اعسار ارائه نماید، دعوای اعسار از هزینه دادرسی رد خواهد شد‌‌

سلام ممکن است اعسار زوجه رد شود و باید برای اصل دعوی هزینه دادرسی را واریز نماید . در غیر این صورت دعوی با قرار رد می شود . هم چنین می تواند دادخواست را مسترد کرده و بعدا مجددا اقدام نماید . مهریه هم در هر حال حق زووجه است و ساقط نمی شود .

با سلام
بر طبق ماده ۱۱۱۸ قانون مدنی زن در اداره دارایی خود مستقل است به این معنی که اموال چه منقول و یا غیر منقول و چه این که در زمان زوجیت به دست آمده باشد یا طرق دیگر تماما مختص به خود او است و به تنهایی می تواند هر طور که مایل باشد در اموال خود تصرف کند. از طرفی مرد نیز حتی اگر متاهل باشد در اداره اموال شخصی خود مستقل است و می تواند هر گونه دخل و تصرف حقوقی و مادی در آن ها داشته باشد.

مهریه حق قانونی و شرعی زن هست در هرصورت باید زوج پرداخت کند.