میگویند یک میلیون هم هر موقع هاچبک رو فروختیم بدهیم، بنظر شما چکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #18656214

سلام
بنده از اراک مزاحم میشم حدود ۲ ماه پیش پیکان ۸۰ داشتم معاوضه کردم با نمایشگاه پراید هاچبک ۸۲ گرفتم قرار شده فردا سند کارهاش انجام بشه من تمام مدارک ماشین رو دادم اماده تعویض پلاک بودم ولی نمایشگاه ۲ ماه منو سر چرخوند از روزی که ماشین گرفتم ماشین خراب بود خرجش کردم ولی فایده نداشت چون نمایشگاه هم سرقولش نبود رفتم ماشینم رو پس گرفتم بماند ۱ میلیون هم بهشون داده بودم زمانی که ماشین رو پس گرفتم نه دزدگیر روش بود باند, باطری, زاپاس, بدتر از این کارت ماشین هم میگن گم کردن ولی باقی مدارک برگ سبز رو گرفتم مدارکشون دادم قراره وسایل برداشته شده و کارت ماشین رو بدن ولی باز امروز فردا میکنن و میگن ۱ تومان هم هر موقع هاچبک رو فروختیم بدیم بنظر شما چکار کنم فقط قولنامه معاوضه رو دارم.

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام می توانید اول برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید و متعاقبا با استناد به شهادت شهود علیه ایشان طرح دعوا کنید

سلام دادخواست مطالبه خسارت از طریق شورای حل اختلاف بدهید