اگه همزمان نمیشود چه وقت بعد از جلب به توقیف حساب اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۴ #18644707

سلام
همسر بنده باید یک ماه پیش یک سکه به عنوان مهریه میداد سوالم این است که آیا میشود در کنار جلب ایشان حساب های بانکی را توقیف کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به رای صادره و اجراییه در صورت عدم پرداخت می توانیددرخواست توقیف اموال ایشان از جمله حساب بانکی کنید

سلام
همه ی اموال محکوم علیه قابل توقیف است حتی موجودی حسابهای بانکی ایشان

هر مالی از محکوم علیه یافت شود قابل توقیف است. همچنین موجودی حسابهای بانکی.

با درود
اگر مالی یافت شود و حسابی موجودی دارد میتوانید به اجرا معرفی کنید...

جلب و توقیف حساب همزمان میسر نیست. اگر میخواهید جلب کنید باید حسابها را رفع مسدودی بدهید

درود بر شما
بله می شود.

درود بر شما، به عقیده‌ی بنده چنانچه اثبات شود که ایشان اموالی برای پرداخت مهریه دارند، قاضی با صدور حکم جلب موافقت نخواهد کرد.