آیا امکان دادخواست به دیوان عدالت اداری برای شرایط من وجود داره؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #18632375

با سلام و خسته نباشید
اینجانب به عنوان کارمند پیمانی در سازمانی در شهرستان شاغل می باشم و یکسال قبل در آزمون استخدامی سازمان دیگری در تهران پذیرفته شده و همه مراحل مصاحبه و گزینش را با موفقیت گذراندم. از سازمان مذکور در تهران نامه ای برای اینجانب فرستاده شد مبنی بر اعلام فرصت یکماهه جهت استعفا از محل کار قبلی و ارسال نامه و مستندات پایان کار و مراجعه به تهران جهت ادامه مراحل استخدامی. اما متاسفانه این بازه زمانی یکماهه دقیقا مصادف شد با اوج شیوع بیماری مرگبار کرونا در سراسر کشور. و از آنجایی که دارای بیماری زمینه ای می باشم امکان مراجعت به تهران جهت استعفا از محل کار قبلی و پیگیری مراحل استخدام در سازمان جدید به علت در معرض خطر بیماری بودن را نداشتم. ضمن اینکه چندین بار با تهران تماس گرفته و شرایط خود را اعلام نموده و درخواست تمدید مهلت داده شده را داشتم اما با تقاضایم موافقت نشد و ضمن ارسال نامه دوم اقدام به حذف اینجانب از ادامه فرآیند استخدام (و دعوت از نفر ذخیره) گردید.
حال با توجه به آنچه شرح داده شد و با توجه به اینکه یکسال از وقت و تلاش برای قبولی در آزمون و حقی که برای استخدامم در سازمان مذکور ایجاد شده بود به دلیل قرار گرفتن در شرایط بحرانی که انجام سفر و مراجعت به تهران احتمال ابتلا به بیماری و عواقب جبران ناپذیر آن را در پی داشته و در نهایت منجر به تضییع حق استخدام گردیده است آیا امکان طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری برای مطالبه حق استخدامی ضایع شده از اینجانب وجود دارد؟ و آیا رای دیوان عدالت اداری به نفعم خواهد بود یا خیر؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ شما در شرایط عادی منفی است ولی از آنجا که هنوز در خصوص مسایل حادث در موضوع کرونا و اتفاقات و اوقات منقضی شده اداری و...... تصمیمی اتخاذ نشده و دستوری صادر نگردیده امکان ارایه پاسخی روشن و دقیق وجود ندارد .