چطور باید ثابت کنیم که ایشون مادر ناتنی بودند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۸ #18556018

با سلام - مادر اصلی پدر بنده هنگام زایمان از دنیا رفت و پس از ازدواج پدربزگم با فرد دیگر نام همسر جدید به عنوان مادر در شناسنامه پدرم ثبت شد - و نامادری پدرم بعد از ۱۰ سال طلاق گرفته و با مرد دیگری ازدواج کرد و صاحب دوپسر هم از همسر دوم خود شد.
حالا بعد از ۱۵ سال از مرگ پدر بنده و یکسال از مرگ مادر ناتنی که در شناسنامه مادر اصلی است
فرزندان کاملا ناتنی این خانم ادعای ارث کرده و به انحصار وراثت اعتراض کردند و برای مادر خود سهم الارث تعیین کردند
و با توجه به مندرجات رای به دارا بودن سهم مادر از فرزند که زودتر فوت کرده دادند
ممنون.

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ابتدا باید درخواست نفی نسب مطرح نمایید

اولا باید دادخواست نفی نسب مطرح گردد
ثانیا پس از تایید موضوع و صدور رای در این خصوص امکان اصلاح گواهی حصر وراثت وجود دارد

ابتدا باید درخواست نفی نسب مطرح شود و پس از تایید موضوع و صدور رای در این خصوص امکان اصلاح حصر وراثت وجود خواهد داشت .