با توجه به اینکه یک خونه فقط دارم و حتی حساب های بانکی هم خالی هسن اعسار قبول بشه باید تادیه و دیرکرد رو بپردازم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۴ #18538508

سلام خدمت وکلای عزیز
یک چک مبلغ بالا دادم به یکی که چک نداشت که باهاش کار کنه و اون شخص ورشکست شد مال سال ۹۵ هستش چک و تا حالا طول کشیده پارسال خودمون رفتیم شرکتی که طلبکار بود که قسطی پرداختش کنیم که داشتن سرمون کلاه میذاشتن که منتفی شد
اگر به عنوان ضامن شناخته بشم که بعیده باز هم تادیه رو باید بپردازم یا خیر
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر به عنوان ضامن هم محکوم شود خسارات باید پرداخت شود

درود
بله باید بپردازید پس از پرداخت می توانید به کسی که از وی ضمانت کرده اید مراجعه کنید.

بله خسارت تاخیر تادیه بایدپرداخت بشود

با درود اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید و اگر مورد پذیرش قرار گیرد قسطی خواهد شد و خسارت تاخیر تادیه اصولا از تاریخ گواهی عدم پرداخت می‌بایست تادیه گردد

از تاریخ قبول اعسار شما خسارت تاخیر تادیه تعلق نمیگیرد.

بنام خدا،حتی در صورت اثبات اعسارتان شما ملزم به پرداخت اصل دین و خسارت تاخیر تادیه هستید اما به احتمال زیاد دادگاه ارفاق می نماید و حکم به تقسیط دین و خسارات خواهد داد.

درصورت پذیرش اعسار شما در دادکاه بصورت اقساط کلیه بدهی و تاخیرتادیه وخسارت قانونی های خود را پرداخت خواهید کرد