آیا زن برادرم میتواند از ما که وراث پدرم هستیم مهریه شوهرش که سالها پیش فوت شده را تقاضا نماید؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۹۷ #18514765

سلام
برادرم چند سال پیش فوت کرده و پدرم چند ماهه فوت کردن آیا زن برادرم میتواند از ما که وراث پدرم هستیم مهریه شوهرش که سالها پیش فوت شده را تقاضا نماید؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر.چون برادرتان قبل از پدرتان فوت شده اندسهمی ازارث پدری نمیبرند که همسرشان نسبت به آن ادعایی داشته باشند

با سلام، چون برادرتون زودتر از پدرتون فوت کردن بنابراین ارثی هم نمیبرن و از باب ارث نمیتونن وارد بشن و مهریه رو وصول کنن ولی اگر پدر مرحومتون تعهدی از بابت پرداخت مهریه دادن بله میتونن بگیرن در غیراینصورت خیر

اگر از پدرتان ارث به برادرتان باقی ماده بله می توانند
ولی اگر برادرتان قبل از پدرتان فوت کرده نمی تواند

اگر برادرتان بعد از پدر فوت شده بله میتواند.

خیر نمی توانند چون برادر زودتر از پدر فوت کرده اند

سلام، برادرتان پیش از پدرتان فوت نموده و سهم الارثی از پدرتان به ایشان تعلق نمی گیرد.

فردی که زودتر از پدر و مادر خود فوت کند، دیگر وارث پدر و مادر خود نمی باشد و ارثی نخواهد برد. زیرا مرده از زنده ارث نمی برد و فقط زنده از مرده ارث خواهد برد. در نتیجه حقی برای فرزندان و همسر فرد فوت شده برای ارث بری به واسطه او وجود ندارد