برای گواهی عدم بارداری باید کجا بریم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۶ #18490149

سلام خسته نباشید،
من و همسرم در تهران هستیم و مراحل طلاق توافقی رو طی کردیم تا الان که از دادگاه پیام برامون اومده که ابلاغیه در سامانه ثنا قرار گرفته، به سایت سامانه ثنا هم مراجعه کردیم حکم طلاق به دستور قاضی صادر شده و ثبت شده، ما الان باید چیکار کنیم کجا بریم؟ برای گواهی عدم بارداری باید کجا بریم و چیکار کنیم، ممنون میشم اگر راهنماییمون کنید، تشکر،

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای گواهی عدم بارداری بایستی قبل از صدور حکم دادگاه برای طلاق ، اقدام میکردید بنا به اظهار شما دیگر نیازی به آن ( از نظر قانون ) نخواهد بود .
برای اخذ گواهی عدم بارداری ، اعلام و اقرای شخص زوجه و یا معرفی به پزشکی قانونی ممکن میباشد .

در این خصوص رویه های مختلفی در دادگاهها اعمال میشود . در بعضی مجتمع ها مانند مجتمع خانواده ۲ ، باهنر ، مفتح و ...... در داخل مجتمع آزمایشگاه وجود داشته و باید در همانجا آزمایش داده شود . در بعضی دیگر نیز این موضوع به دفترخانه سپرده شده و قبل از ثبت طلاق میتوانید از هر آزمایشگاهی اقدام کرده و تست عدم بارداری را ارائه دهید . در صورتیکه گواهی عدم امکان سازش را دریافت نموده و دادگاه نامه دفترخانه را صادر کرده باشد محدودیتی وجود نداشته و صرف پاسخ تست از هر آزمایشگاهی مورد قبول دفترخانه خواهد بود .