آیا لازم است که شکایت فروش مال غیر مطرح گردد و رد مال گردد یا فقط شکایت ابطال سند رسمی کفایت می کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۴ #18480922

با سلام،وراث شخص الف طبق قول نامه مورخه ۸۴/۷/۲۵ سه دانگ قطعه زمین را به شخص ب می فروشند بعدا شخص ب طی قولنامه ۹۳/۴/۱ تمامی سه دانگ قطعه زمین را به شخص ج می فروشد بعدا طبق شکایت شخص ج بر علیه وراث شخص الف و شخص ب مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی سه دانگ قطعه زمین، حکم قطعی از دادگاه تجدید نظر می گیرد بعدا طی اجرای حکم مشخص می شود که وراث الف دو دانگ از زمین را قبل از اجرای حکم (دو ماه قبل از اجرای احکام) انتقال رسمی دادند به شخص د( انتقال به غیر) و فقط یک دانگ از زمین برای شخص ج تنظیم سند میشود، آیا به نظر شما دو دانگ که قبل از اجرای حکم به غیر انتقال داده شده است قابل ابطال است با توجه به رای قطعی که قبلا برای الزام به تنظیم سند رسمی گرفتیم ؟ و ما باید کدام دعوی را مطرح کنیم؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست ابطال سند رسمی تنظیم و ثبت نمایید

دادخواست ابطال سند رسمی ارائه بدهید.

دادخواست ابطال سند تقدیم کنید.

سلام
دادخواست ابطال سند رسمی تنظیم و ثبت نمایید .

دادخواست ابطال سند رسمی تنظبم نمایید

بادرودوسلام دادخواست ابطال سندرسمی تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

درود باید دادخواست ابطال سند رسمی تقدیم کنید