چگونه نفقه گذشته ام را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۵ #18475836

سلام خسته نباشین،
پدر مادرم چند سال پیش از هم جدا شده بودن، و من سال ۹۶ درخواست نفقه دادم و دادگاه مبلغ ۳۶۰ تومان ماهیانه مشخص کردن، ولی پدرم هیچ پولی به من پرداخت نکرده تو این دوسال، حالا من رفتم‌ دادگاه ،بهم گفتن برم پرونده نفقه سال ۹۶ و پیدا کنم، بعد فکر کنم گفت بدهی هارو محاسبه میکنن، و حکم جلب اموال پدرم رو میدن تا پول بدهی رو پرداخت کنه، و گفتن یک دادخواست نفقه دیگه هم بدم که پولش رو بیشتر کنن، الان من چندتا سوال داشتم،
یکی اینکه با این روش میشه واقعا نفقه گذشته رو‌ گرفت یا نه؟
چون خیلیا میگن نفقه گذشته رو نمیدن؟
و اینکه الان به تازگی پدرم و مادرم صیغه کردن، و پدرم هم کارش اهوازه گاهی میره میاد،ولی بهش میگم بهم پول بده نمیده هیچی،مادرمم نمیده، الان که یه پدرم یه جورای برگشته هم میتونم درخواست نفقه بدم؟وقتی بهم هیچ پولی نمیده؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما امکان دریافت نفقه معوقه را نخواهید داشت
بله با رجوع پدر و مادرتان به یکدیگر،حق دریافت نفقه شما از بین نخواهد رفت

با سلام نفقه گذشته اقارب قابل مطالبه نیست. اگر قبلا دادخواست دادید و پدرتان محکوم شده همان پرونده را تعقیب نمایید.

سلام
اگر قبلا دادخواست نفقه دادید و پدرتان محکوم به پرداخت نفقه شدند نیازی به تقدیم دادخواست مجدد نیست و کافی ست نسبت به حکم صادره تقاضای صدور اجراییه کنید.

سلام.طبق قانون نفقه گذشته رو فقط زوجه میتونه بگیره .بنابراین به شما تعلق نمیگیره..ولی باز هم شما دادخواستتون رو لدید رویه ها مختلف است.. شما در صورتیکه تا هجده سالگی و پس از ان اگر تحصیل کنید تا پایان تحصیل ،نفقه ای از پدر یا مادرتان دریافت نکنید میتونید از دادگاه بخواید گه اونا رو ملزم به دادنش بکنه